20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialZiua Națională a României, sărbătorită la Rovinari!

Ziua Națională a României, sărbătorită la Rovinari!

Pe 1 Decembrie, începând cu ora 13:00, la Rovinari, vor începe evenimentele care se vor desfășura cu ocazia zilei Naționale a României. Muzica, dansul și voia bună vor fi câteva dintre surprizele care îi vor bucura pe rovinareni.

“Vă aștept pe platoul Casei de Cultură, acolo unde, anul acesta, se vor desfășura manifestările dedicate Zilei României și a tuturor românilor.

După momentul evocator și ceremonialul religios, vor fi depuse coroane de flori, pentru ca apoi, toți cei prezenți să fie invitați la o masă tradițională cu sarmale, fasole cu ciolan, vin fiert și ceai.
În prima parte a zilei atmosfera va fi întreținută de talentații noștri copii de la Ansamblul “Jiulețul”, iar seara, în jurul orei 17:00, atunci când se aprinde iluminatul ornamental de sărbători, formația Triton va susține cu concert de excepție.
Nu vor lipsi nici surprizele pentru cei mai mici românași. Aceștia se vor întâlni cu personaje de poveste, iar cei mai cuminți vor primi bomboane, balonașe și stegulețe tricolore din partea Crăiesei Zăpezii.
Seara magică se va încheia cu o proiecție de film în aer liber.
Vă aștept cu drag!”, transmite primarul Robert Dorin Filip.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments