20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăOpinie/PamfletBă, Webere, de ce minți, mă?

Bă, Webere, de ce minți, mă?

Că președintele PSD Gorj, Mihai Weber, minte cum respiră știe un județ întreg. Dar orice mincinos cu un strop de inteligență evoluează, minte mai credibil, mai greu de prins. Nu e cazul lui Weber! Iată o declarație, de noaptea minții, făcută ieri:
„Complexul Energetic Oltenia funcționează la capacitate maximă, Complexul Energetic Oltenia este recunoscut ca o capacitate strategică în sistemul energetic național. Prin demersurile noastre am reușit să evităm un dezastru economic și social în județul Gorj, în ultimul moment, și situația acestei companii se cunoaște la nivel de președinte, premier, Guvern și membri CSAT pentru că, cu o zi înainte ca această OUG privind decarbonarea am reiterat importanța acestei companii și faptul că majoritatea țărilor europene își conservă capacitățile de producție pe bază de cărbune. Prin această OUG am reușit să dăm viață CEO până cel puțin în 2032, cu posibilitatea extinderii în situație de excepție”, Mihai Weber, la radio Infinit.

În timp ce Weber făcea declarațiile, așa arăta SEN în timp real

 

Să spui gorjenilor că CEO funcționează la capacitate maximă în condițiile în care mii dintre ei văd zilnic grupurile oprite e prea sfidător, prea arogant. Nu trebuie să vezi datele oficiale, din care se vede clar că CEO bagă în sistem maxim 1300 de MW, din 2000 putere instalată, trebuie doar să vezi câte grupuri merg, adică maxim 4.

În aceeași frază Weber continuă să delireze spunând că prin intervenția lui a evitat un dezastru economic și social în Gorj în condițiile în care planul de restructurare al companiei rămâne neschimbat, calendarul asumat de România pentru decarbonare este în vigoare și potrivit PNRR, grupul 3 de la Ișalnița și grupul 8 de la Turceni au fost deja închise.
Cu un tupeu ieșit din comun, președintele PSD mai spune că la Complexul Energetic Oltenia nu există probleme cu fronturile de lucru și că nu e necesară vreo intervenție pentru deblocarea acestora în condițiile în care la ministerele avizatoare sunt zeci de solicitări din partea companiei. În ordonanța pe care o ridică în slavă, aia care pune cruce Complexului, există o prevedere care interzice licențierea oricărei noi exploatații de cărbune.
Știu că ne-am pierdut timpul ascultând minciunile acestui personaj, dar cum nimeni nu-l combate, riscăm să ne trezim că-i credem pe guguștiucii ăștia care ne spun că în Gorj curge lapte și miere, deși noi vedem cu ochii noștri că ni se închid carierele de cărbune și grupurile energetice. Ce se pune în loc? V-ați prins! Telegondola lui Weber, tunelul prin defileu, grupuri pe Gaz :)) și câte și mai câte! Promitem să revenim cu un inventar cât mai curând!

Similare:

1 COMENTARIU

  1. Probabil cel de la Căpreni. De 14 ani promite că va asfalta 1500m in Bulbuceni. Nu poate că trebuie să repare partea asfaltata. In ritmul lucrărilor ce se executa finalul va fi pe25 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments