24.2 C
Județul Gorj
vineri, iulie 26, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentDan Vîlceanu, acuzat că a LOVIT cu genunchiul în nas un coleg...

Dan Vîlceanu, acuzat că a LOVIT cu genunchiul în nas un coleg deputat. Roman: “E un huligan!”

Scene halucinante ar fi avut loc în Parlamentul României. Deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, este acuzat că a agresat fizic un coleg.

“Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată.

I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am

fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.

În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului.

Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a transmis Florin Roman.


Dan Vîlceanu recunoaște că a avut un conflict cu Florin Roman, dar susține că nu l-a lovit.

„Nu a fost o bătaie, doar l-am luat după umeri și l-am condus afară din sala de plen după ce am avut un schimb de replici. Totul a început cu provocarea lui, a început să îmi spună cuvinte grele când eu eram în bancă în sala de plen alături de un coleg. I-am răspuns și eu, situația s-a tensionat și l-am scos afară. Dar nu ne-am bătut”, a declarat Dan Vîlceanu, citat de G4 Media.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments