15.7 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialUn senator își donează indemnizația! Ceilalți?

Un senator își donează indemnizația! Ceilalți?

Iordache își va dona indemnizația din cei patru ani de mandat! Senatorul liberal a anunțat că are posibilitatea să se întrețină și fără banii primiți de la stat pentru activitatea din Senatul României.

Prima indemnizație a senatorului liberal a plecat către Răzvan Dumitrescu, un băiețel de 11 ani, din Ionești, bolnav de cancer osos. Cu sprijinul comunității care s-a solidarizat  dar și cu substanțialul aport al lui Ion Iordache, Răzvan va pleca în Turcia ca să urmeze un tratament care i-ar salva picioarele.

Ion Iordache: “Nu mi-am dorit să fac publică donația către Răzvan, dar dacă tot s-a ajuns aici sper să fiu un exemplu și pentru alții. Am hotărât să-mi donez indemnizația de senator și îi îndemn pe ceilalți colegi, parlamentari de Gorj, să facă același lucru. Putem rezolva rapid, punctual, situații de viață și de moarte. Tot noi, parlamentarii de Gorj, trebuie să căutăm soluții și să ne asigurăm că sistemul sanitar românesc se va reforma suficient pentru că viețile românilor nu trebuie să mai depindă de donații.”

Deconspirat de mesajele de mulțumire

Iordache face acte caritabile de mulți ani dar niciodată nu a discutat public acest subiect. Despre donația pentru Răzvan s-a aflat pentru că apropiații au postat mesaje de mulțumire pe rețelele de socializare.

Călin Lambu, profesor Ionești: “Un alt om care ne este tot timpul alături la greu este senatorul Ion Iordache. Acesta a decis să-și doneze toată indemnizația de parlamentar pentru a-l ajuta pe Răzvan. Un gest generos și un exemplu demn de urmat pentru aleșii noștri.

          Așteptăm donații de la  toți cei care vor să contribuie pentru a fi siguri că Răzvan Dumitrescu va avea șansa unei vieți normale.”

 

Similare:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments