23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentCristina Cilibiu a cerut ELIBERAREA din funcția de prefect al județului Gorj

Cristina Cilibiu a cerut ELIBERAREA din funcția de prefect al județului Gorj

Prefectul județului Gorj, Cristina Cilibiu, a solicitat eliberarea din funcție. Într-un interviu acordat ziarului Panduru, Cristina Cilibiu a confirmat că pleacă din funcția de prefect.

“Am fost conștientă că voi ocupa funcția pentru o perioadă limitată. Am stabilit de la început cu echipa din care fac parte că voi ocupa funcția până când vom alege să susținem un coleg cu planuri și asumări politice pentru 2024. Eu am solicitat Guvernului eliberarea din funcție. As vrea să le mulțumesc colegilor și colaboratorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă în această perioadă și pentru modul eficient în care am lucrat împreună.”, a declarat Cristina Cilibiu.

Întrebata ce va face în perioada următoare, Cristina Cilibiu a declarat că își va relua activitatea la ADR și că nu va pleca din Gorj.

“Eu nu vreau să plec din Gorj! Am ales să trăiesc aici cu familia mea și nu am niciun olan de plecare. Îmi doresc ca, prin tot ceea ce fac în plan profesional, să contribui la dezvoltarea județului nostru. Fac asta gândindu-mă cât de mult îmi doresc să văd tot mai multe oportunități pentru copiii noștri, tot mai multe motive ca ei să rămână acasă. Mă voi întoarce la serviciul meu de la ADR. Rămân fidelă principiului care mă ghidează în orice situație, oricât de greu ar fi: “Dacă vrei, poți!”, a mai transmis Cristina Cilibiu.

Cristina Cilibiu a fost numită în funcția de prefect în luna Septembrie 2022. Cilibiu a fost prima femeie prefect din istoria Gorjului.

Similare:

1 COMENTARIU

  1. Va rog sa nu plecați , din această instituție deoarece, sunt multe probleme de rezolvat în acest județ.Dumneavoastră,fiind femeie ,ascultați mai bine doleanțele noastre !🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments