22.5 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialCentru pentru tineret, la Novaci!

Centru pentru tineret, la Novaci!

Centru pentru tineret, la Novaci. Este un proiect nou, propus de Dumitru Leuștean, primarul orașului. Acesta spune că vor putea fi luate lecții de înot, vor putea merge doritorii la Spa sau chiar se vor putea relaxa citind o carte.

“”NOVACIUL în IMAGINI ” – va fi genericul viitoarelor noastre buletine informative referitoare la tot ceea ce se întâmplă în viața comunității novăcene!

Deoarece șantierele în lucru sunt ușor observabile în tot orașul, vă invităm să ridicați privirile spre clădirea modernă, care se ridică, văzând cu ochii, la Pociovaliștea, vizavi de școala gimnazială.

Este vorba despre CENTRUL PENTRU TINERET, obiectiv parte a unui proiect realizat cu fonduri europene, accesate de către Primăria Orașului Novaci.

Peste puțin timp vom putea merge la acest CENTRU să luăm lecții de înot, să ne relaxăm la Spa sau să citim o carte.

Circulația este închisă temporar în zonă, deoarece la capătul podului se construiește un pasaj de trecere între „CENTRU” și locul de joacă, ce va fi amenajat în spatele școlii.

După cum vedeți, orașul nostru face pași uriași spre o dezvoltare fără precedent!

Tradiționalul și modernul vor fi elementele definitorii pentru atragerea turiștilor în zonă.”, transmite Primaria orasului Novaci.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments