19.5 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentRomanescu și Nodea, denunțați la parchet

Romanescu și Nodea, denunțați la parchet

Fosta șefă a Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Tg-Jiu, Hermina Pasăre, a fost audiată de procurori în dosarul care cercetează construcția unui bloc aparținând mamei lui Mihai Paraschiv. Acesta este un apropiat al primarului Marcel Romanescu, impus în funcția de director Transloc, fost consilier local PNL.

Inspectoratul Regional în Construcții Sud-Vest Oltenia a confirmat că primăria a emis două autorizații ilegale pentru construirea unui bloc cu două etaje, pe strada Bradului, într-o zonă în care, potrivit Regulamentului Local de Urbanism este ”interzisă realizarea de noi construcții de locuințe în cvartalele de locuințe finalizate”.

Surse apropiate anchetei susțin că Hermina Pasăre ar fi declarat că a eliberat cele două autorizații la presiunea city managerului, Ramona Nodea, și a primarului Marcel Romanescu. Aceleași surse spun că și Ramona Nodea a fost chemată la audieri în ultima perioadă, fapt ce a creat tensiuni  între aceasta și primarul Marcel Romanescu.

Se pare că pe fondul unor dosare penale și a tensiunilor apărute, Ramona Nodea nu va mai ocupa funcția de city manager atunci când va reveni din concediu.

Zeci de cetățeni și mai multe organizații au sesizat de-a lungul timpului că actuala conducere a Primăriei Tg-Jiu apără interesele imobiliare a unor apropiați ai primarului Marcel Romanescu.

 

Similare:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments