12.8 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialCe prostii mai fac adolescenții din Gorj?

Ce prostii mai fac adolescenții din Gorj?

Tinerii din Gorj au numai idei trăznite care se finalizează cu o serie de amenzi și cu mustrări din partea părinților. Ultima idee care le-a venit unor tineri din Târgu Jiu și, mai grav, au pus-o în aplicare, a fost sa arunce cu ouă în taxiurile care circulau în municipiul Târgu Jiu. Poliția Locală a intervenit de urgență.

”În data de 22.11.2023, în jurul orei 21:30, polițiștii locali aflați în serviciul de patrulare pe strada Unirii din municipiul Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un grup de tineri aruncau cu ouă în direcția autovehiculelor care circulau pe stradă.

Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au încercat să se sustragă de la verificări și au fugit în Parcul Central, însă au fost prinși în zona Podului Ferdinand.

Aceștia și-au recunoscut fapta și le-au relatat polițiștilor locali că au vrut doar „să se distreze”.

Ulterior, polițiștii locali au fost sesizați verbal de către conducătorul unui autovehicul care efectuează transport de persoane în regim de taxi, cu privire la faptul că tinerii respectivi au aruncat cu ouă asupra mașinii aflate în mers, murdărind atât geamul, cât și caroseria.

Au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare totală de 1250 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

❗️Astfel de fapte pot genera producerea unor pagube materiale și, mai grav, pot pune în pericol viața și integritatea fizică a persoanelor, prin distragerea atenției conducatorilor auto de la traficul rutier.“, transmite Poliția Locală Târgu Jiu.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments