24.5 C
Județul Gorj
marți, mai 21, 2024
- Advertisment -
AcasăUltima oraExclusiv: Vîlceanu demite doi primari și un consilier județean

Exclusiv: Vîlceanu demite doi primari și un consilier județean

Înlocuit din toate funcțiile deținute la nivel central și atacat de colegii liberali după ce prietenul său apropiat, Florin Cîțu, a pierdut șefia partidului, Dan Vîlceanu lovește în toate direcțiile. La finalul săptămânii trecute, în ședința Biroului Permanent Județean al PNL Gorj, s-a votat demiterea lui Marcel Romanescu din funcția de prim-vicepreședinte al filialei.

Ca să nu fie singurul sanționat și pentru că-i consideră „oamenii lui Iordache”, au fost demiși din funcțiile deținute în BPJ și primărița de la Turceni, Cristina Cilibiu, și consilierul județean, Constantin Popescu.

Cei trei au fost sancționați sub pretextul că nu au participat la ultimele trei ședințe BPJ, în realitate, Iordache și Romanescu sunt considerați favoriții conducerii centrale a PNL ca înlocuitori ai lui Vîlceanu în fruntea filialei Gorj.

Dan Motreanu a fost împuternicit de conducerea centrală să evalueze organizația PNL Gorj și să-l înlocuiască pe Dan Vîlceanu. Termenul de 30 de zile pentru încheierea acestei misiuni se finalizează pe 27 iulie.

“Au fost luate decizii în ceea ce priveşte clarificarea conducerii filialei PNL la Sectorul 3, deoarece e o chestiune de ieşire din termen şi a fost numit un prim-vicepreşedinte care are termen 30 de zile să vină cu o propunere de preşedinte interimar şi o dată pentru organizarea alegerilor, iar, la PNL Gorj, am numit un prim-vicepreşedinte, astfel încât să clarificăm situaţia filialei, urmând ca în 30 de zile să alegem un preşedinte al filialei”, a declarat Nicolae Ciucă, după şedinţa BPN al PNL din 27 iunie.

Similare:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments