25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaDISPERARE!! Romanescu creează știri false prin rețelele de socializare!!

DISPERARE!! Romanescu creează știri false prin rețelele de socializare!!

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, încearcă disperat să-și justifice trecerea la PSD și să recâștige capitalul electoral pierdut în momentul în care târgujienii și-au dat seama că au fost păcăliți să voteze tot un PSD-ist.

Romanescu a avut șansa istorică de a fi un primar bun, într-un oraș cu o nevoie disperată de investiții și dezvoltare. Pentru că a eșuat pe toate planurile și pentru că e prins între interlopii din jurul său și pretențiile PSD, Romanescu alege să-și mascheze neputința prin tot felul de minciuni și manipulări.

De exemplu, astăzi, primarul Marcel Romanescu a ieșit cu un atac furibund, dar complet mincinos, la adresa președintelui PNL Gorj, Ion Iordache, pe care îl acuză că l-ar fi schimbat pe Iustin Paralescu din funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Gorj.
Postarea făcută de Marcel Romanescu: “Gafă uriașă făcută de PNL care, la cererea lui Iordache, schimbă inspectorul general adjunct de la ISJ Gorj! Iustin Paralescu este unul dintre cei mai valoroși oameni din învățământul gorjean. A fost olimpic, apoi a pregătit elevi olimpici și a obținut rezultate remarcabile în sistemul educațional.
Ion Iordache a dovedit încă o dată ca el și cei apropiați lui nu înțeleg sistemul de învățământ și este normal pentru că nu au avut legături prea strânse cu Educația.
Am promovat în echipa de la PNL oameni foarte valoroși, precum Iustin Paralescu, Eugen Nodea sau Flavius Boian. Nu poți împărți funcții oricui, pe criterii doar de tine știute. Sunt zone de maximă importanță, în care trebuie promovați oamenii cei mai valoroși, cu experiență.
S-a trecut cu șenila peste un sistem foarte sensibil și extrem de important – sistemul educațional – iar eu unul nu pot fi de acord cu așa ceva!”, a scris Romanescu pe Facebook.

Iustin Paralescu este, în continuare, inspector general adjunct la ISJ Gorj fapt confirmat, pentru știrilegorjului.ro, de către oficiali de la Ministerul Educației.

Romanescu vine dintr-o familie de dascăli, este profesor și pretinde că respectă și susține educația din Gorj. Cu toate acestea, folosește fără scrupule numele unor profesori buni, respectați, în lupte politice pe care singur le inițiază și în crearea unor știri false care să producă haos în educația gorjeană.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments