24 C
Județul Gorj
vineri, iulie 26, 2024
- Advertisment -
AcasăUltima oraIordache s-a ținut de cuvânt! Podul de la Lainici, gata, în sfârșit!

Iordache s-a ținut de cuvânt! Podul de la Lainici, gata, în sfârșit!

Noul pod de la Lainici, este aproape gata și a fost testat de drumari cu camioane încărcate. De astăzi, pe pod se poate circula în regim de șantier, cu 10km/h.

După mai mulți ani în care lucrările au bătut pasul pe loc, acum o lună și jumătate senatorul Ion Iordache anunța finalizarea lucrărilor după ce  avusese o discuție cu antreprenorul general și o firmă din Gorj dispusă să finalizeze lucrarea.

La conferința de presă organizată astăzi de senator, acesta a dat exemplu această lucrare: „Dacă te implici și vrei să faci lucruri bune pentru județul tău, poți, chiar dacă încearcă unii să diminueze realizările tale. Uitați-vă la lucrările de la Lainici, blocate atâția ani! A fost nevoie doar să așezăm oamenii potriviți la aceeași masă”.

De astăzi se circulă pe pod în regim de șantier: ”Testele s-au făcut cu convoi de autocamioane încărcate la capacitate maximă, monitorizate de specialiști. Testele au trecut cu bine. În acest moment, se circulă în regim de șantier pe noul pod și pe bretelele de acces. S-a luat decizia de a se circula pe noul pod pentru a se putea efectua și rampa de acces pe pod dinspre Bumbești-Jiu, pentru că altfel eram nevoiți să închidem total circulația”, a declarat reprezentantul Secției de Drumuri Naționale Târgu-Jiu

Similare:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments