24 C
Județul Gorj
vineri, iulie 26, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieȘapte demisii la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu", sub noua conducere

Șapte demisii la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, sub noua conducere

Purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu, Ianu Gârbaciu, a demisionat, astăzi, din instituție. Acesta a anunțat că noua organigramă a teatrului îl poziționează într-un serviciu in care se mai găsește femeia de serviciu a teatrului și fostul jurist. Gârbaciu a dat de înțeles că sunt probleme de management la teatrul din Târgu Jiu dar și faptul că nu există transparență și comunicare. Demisiile au survenit în anul în care instituția teatrală din Târgu Jiu împlinește 30 de ani de existență.

Actorul Marian Negrescu, Ana Cucu Popescu, Gabriela Mladin- impresar, secretarul Liliana Răuțescu, operator imagine Florin Rotaru, Iani Gârbaciu purtător de cuvânt și actorul Vlad Radulea sunt cei care au demisionat în ultimele luni de când la cârma Teatrul Dramatic a ajuns Mariana Ghițulescu. De altfel, noul manager a anunțat o organigrama nou nouță din care dispar anumite posturi și sunt create altele noi.

Iani Gârbaciu a organizat o conferință de presă, azi după amiază, în fața instituției de cultură, deoarece în interior nu a avut voie. Asta deși în teatru, activitatea administrativă continuă.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments