25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentCând la mate dai de greu… Romanescu vorbește despre demisiile a 700...

Când la mate dai de greu… Romanescu vorbește despre demisiile a 700 de membri, dar organizația municipală are doar 164

Marcel Romanescu amenință că 700 de membri din filiala din Târgu Jiu și-ar putea da demisia din PNL după decizia conducerii județene, aceea de a dizolva organizația municipală.

„Sunt 700 de membri activi ai organizației. Atenție, activi! Nu trecuți scriptic în PNL. Vorbim de oameni care, dacă la ora 12.00 se pune un mesaj pe grupurile noastre, e nevoie de maximum o oră ca cei 700 să ajungă în orice loc din Târgu Jiu. Ei sunt doar alături de mine!”, a spus Marcel Romanescu, citat de sabotorii.ro.

Când la mate dai de greu…

Pare însă că matematica nu a fost punctul forte al lui Marcel Romanescu, pentru că acesta s-a încurcat puțin în calcule. Organizația municipală a PNL Gorj are în total 164 de membri, printre aceștia numarându-se chiar membrii Biroului Politic Județean care au votat dizolvarea organizației. Cine sunt cei 700 de membri care și-ar da demisia, doar Romanescu știe… Nici măcar Adrian Dăianu, cel care a spus public că nu se mai regăsește în PNL și că e timpul să plece, nu și-a depus demisia.

Marcel Romanescu face ce știe el mai bine: POZEAZĂ ÎN VICTIMĂ și încearcă să plece din PNL, lucru pe care și-l dorea de multă vreme. Negocierile sale cu PSD sunt de notorietate, atitudinea sa față de conducerea județeană și centrală a partidului a fost mai mult decât sfidătoare, forțându-și plecarea.

Dizolvarea organizației municipale i-a picat, aparent, mănușă lui Romanescu. Acum, a găsit motivul ideal pentru a se arunca în brațele PSD-ului. Rămâne însă de văzut dacă va fi primit pentru că, potrivit surselor noastre, Mihai Weber nu acceptă condițiile puse de primar și nu-l mai vrea cu atâta ardoare de când liberalii i-au dat „flit”. Dacă PSD nu-l vrea, AUR nu pare să se înghesuie, Marcel Romanescu riscă să rămână și fără echipă, și fără partid.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments