10.7 C
Județul Gorj
vineri, aprilie 19, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaIulian Popescu: Vreau să ridicăm ștacheta în Consiliul Județean

Iulian Popescu: Vreau să ridicăm ștacheta în Consiliul Județean

Liberalul Iulian Popescu a anunțat că va ocupa postul de consilier, deși la demararea campaniei electorale, a declarat că va rămâne în Consiliul Județean Gorj doar dacă va câștiga funcția de președinte. Acesta susține că a luat decizia în urma discuțiilor cu colegii din PNL. Popescu a intrat în politică și în cursa pentru CJ Gorj în urmă cu 3 luni și a obținut puțin peste 30% la alegerile din 27 septembrie. 

”Din discuțiile pe care le-am avut cu colegii, cu diverși susținători și simpatizanți, am primit mesajul clar de a nu renunța, oricum nu renunțam la programul pentru Gorj, dar am o misiune importantă în Consiliul Județean, chiar și ca simplu membru”, a explicat Popescu.

Acesta a declarat că va fi un consilier activ în Consiliul Județean și va promova ce va putea din proiectele sale din Programul ”Îmi pasă de Gorj”. ”PSD are majoritate și este evident că impactul meu este unul mult diminuat, dar nu am de ce să nu-mi apăr șansele până la capăt și voi încerca, atât cât pot, să dovedesc, să conving că vin cu altă atitudine și pot să fiu un exemplu de consilier județean, să ridicăm puțin ștacheta și așteptările publicului în ceea ce privește prezența unui consilier județean. Atunci când o să simt că toate ideile, energia și munca mea sunt de prisos nu o să cramponez să rămân în acea poziție doar ca să am o poziție”, a încheiat acesta.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments