8.4 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialFoto: Târgu Jiul- Orășelul leneș al lui Romanescu! Iluminatul festiv nu mai...

Foto: Târgu Jiul- Orășelul leneș al lui Romanescu! Iluminatul festiv nu mai merge!Municipiul Târgu Jiu poate fi considerat Orășelul leneș al lui Marcel Romanescu.

Toate merg lent în acest oraș, de la investiții pana la luminițele abia montate in centrul orașului.

Au trecut  5 zile de când iluminatul festiv s-a aprins în oraș și, cu toate acestea, figurinele luminoase nu mai funcționează.

Implicarea acestuia pentru menținerea orașului viu, este exact ca luminițele care, unele dintre ele, mai pâlpâie puțin și se apropie de cruntul scenariu, acela de a nu mai funcționa deloc.

Urmărind imaginile de mai sus ne putem da seama cum una dintre cele mai importante artere din centrul orașului, este lipsită de culoare și viață.

Aceasta este imaginea creată de Marcel Romanescu, primarul muncipiului Târgu Jiu, care, mai bine de două mandate a îngropat orașul în gropi mai adânci, în care îți distrugi mașinile și nervii, iluminat slab funcțional și vegetație din ce în ce mai puțină.

Să nu uităm de Parcul Tudor Vladimirescu, transformat într-un “parc modern”, ar spune Marcel, însă, de fapt este un loc plin de betoane cu bănci ca niște cărămizi, puțin șlefuite.

 

 

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments