8.4 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialSute de jandarmi gorjeni, prezenți la datorie în weekendul prelungit!

Sute de jandarmi gorjeni, prezenți la datorie în weekendul prelungit!

În perioada minivacanţei 30 noiembrie-3 decembrie 2023, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au fost la datorie, astfel încât mai mult de 400 de jandarmi gorjeni au fost angrenați în misiuni de ordine ordine publică pentru siguranța cetățenilor precum și de pază și protecție instituțională la obiectivele din responsabilitate.

Jandarmii gorjeni au fost prezenți la manifestările publice organizate în localitățile Târgu-Jiu, Motru, Rovinari și Tg-Cărbunești, toate fiind desfășurate în siguranță, fără evenimente deosebite.
Totodată, jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana au avut în atenție siguranța turiștilor, informarea și îndrumarea acestora.

“Vă mulțumim pentru modul responsabil de petrecere a acestei minivacanțe, iar respectul nostru se îndreaptă și către cei care au fost la datorie în această perioadă.
Jandarmii au acționat independent și în sistem integrat pentru siguranța cetățenilor, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, iar în urma constatărilor proprii au fost aplicate10 sancțiuni contravenționale, însumând 7600 lei, fiind constatate 2 infracțiuni în mod independent și 13 infracțiuni în cooperare cu poliția.
Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, pentru adresare de cuvinte si expresii jignitoare, împiedicarea organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu.
Rămânem în continuare la datorie și recomandăm cetățenilor când situația impune să se adreseze celei mai apropiate patrule de jandarmerie, iar în cazuri de urgenţă să apeleze numărul unic de urgenţă – 112.“, transmit jandarmii gorjeni.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments