25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialDelia nu folosește banii gorjeanului Răzvan Munteanu!

Delia nu folosește banii gorjeanului Răzvan Munteanu!

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din 2012 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. De la începutul relației lor, toată lumea a comentat ce norocoasă este Delia cu un soț milionar care o întreține. Deși au trecut ani, artista nu a comentat niciodată această teorie până ieri, când și-a ieșit din fire:

„Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că dacă era milionar, eu mai stăteam să-mi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini? Dacă e milionar, de ce fac asta de ani buni? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu.”, a spus revoltată Delia Matache pe Instagramul personal, potrivit Spynews.

Declarația a fost postată în timp ce se deplasa de la un concert la altul și, fiind foarte obosită, a cedat și a explicat că, în ciuda speculațiilor cum că soțul ei ar fi bogat, ea trebuie să muncească pentru a avea ceea ce își dorește.

Originar din Gorj, Răzvan Munteanu deține mai multe locații în Centrul Vechi al capitalei și este considerat un prosper om de afaceri. Pentru abilitățile lui de a gestiona partea financiară și fiind de asemenea un foarte bun organizator, acesta a devenit managerul Deliei.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments