20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentOctogenar cu afecțiuni medicale, căutat de câinele de urmă, Vas

Octogenar cu afecțiuni medicale, căutat de câinele de urmă, Vas

La data de 15 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat din comuna Bălești, despre faptul că tatăl său, de 83 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. De îndată, s-a dispus constituirea punctului de comandă la nivelul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, bărbatul fiind pus în urmărire.

La scurt timp, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, care au participat la căutarea acestuia.

La căutări a participat și VAS, câinele de prelucrare urme de miros uman împreună cu agentul șef de poliție – Băleanu Eugen din cadrul Serviciului Criminalistic, reușind să îl identifice la scurt timp de la sesizare pe bătrân.

Acesta se afla la o distanță de 2,5 kilometri de locuință, într-o zonă cu vegetație densă situată în Lunca Ceaurului, nefiind victima sau autorul vreunei infracțiuni, fiind ulterior încredințat familiei.

Încă o dată, Vas, împreună cu instructorul său, agent șef de poliție – Băleanu Eugen, au răspuns prezent apelul făcut de cetățeni, demonstrând că munca în echipă întotdeauna va da rezultate.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments