15.7 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăUltima oraAngajări la CEO. Condițiile!

Angajări la CEO. Condițiile!

Danie Burlan explică “secretizarea” planului de restructurare și pe înțelesul politicienilor puși pe manipulare! Se fac angajări, nu disponibilizări!

 

 

Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia a stârnit controverse serioase mai ales că există anumite secțiuni care sunt secretizate. Evident, mai mulți politicieni s-au grăbit să inflameze angajații companiei și să declare în spațiul public că “secretul” ar fi disponibilizările masive care urmează. Președintele directoratului CEO, Daniel Burlan, a explicat că nu există disponibilizări în acest plan și că, toate informațiile care afectează comunitatea au fost făcute publice. Burlan spune că elementele confidențiale țin de venituri, costuri de producție, studii de fezabilitate, locația unor investiții, cât se vinde și pe ce piață adică informații care sunt confidențiale pentru orice firmă aflată într-o piață concurențială.

60 de angajări

Ca să contrazică total impoteza disponibilizărilor, compania a început demersurile pentru a face 60 de angajări a unor tineri între 18-29 de ani. Este prima data când, pentru a evita orice suspiciune, CEO va face angajările prin Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Gorj. Președintele directoratului CEO, Daniel Burlan, a explicat că astfel de recrutări de personal vor mai fi făcute și în perioada care urmează pentru că există o nevoie stringetă de personal calificat în anumite domenii. Din companie vor pleca doar oamenii care îndeplinesc condițiile de pensionare și cei care își doresc- “la cerere”.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments