21.9 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăSocial10 pe linie pentru o absolventă a liceului din Mătăsari!

10 pe linie pentru o absolventă a liceului din Mătăsari!

Cristina Lupu este o elevă de la Colegiul Tehnic Mătăsari. Aceasta a obținut singura medie de 10 din istoria liceului la examenul de bacalaureat.

„Când îți propui să ajungi la această notă o faci”, este mărturia Cristinei Lupu absolventa din Gorj care demonstrează că poți să ai rezultate excelente la învățătură în orice colț al țării ai trăi. Tânără absolventă din comuna Mătăsari a obținut 10 pe linie la examenul maturității, fără să fie urmat vreo oră de meditații. „De la începutul anului mi-am pus în cap să iau 10 la Bac și am muncit foarte mult singură casă să obțin această medie. Mi-am făcut schițe, am încercat să adopt un stil de a învăța propriu. Meditații nu am făcut pentru că am considerat că nu am nevoie de ajutor extern.Dimineața mă trezeam și citeam lecțiile 25 de minute, 5 minute luam pauză, iar citeam 25 de minute și apoi rezolvăm toată ziua teste”, spune tânăra absolventă.

„Mulțumesc profesorilor de la clasă pentru toți acești ani minunați, pentru că au contribuit, au fost un factor în dezvoltarea mea. M-au ajutat, m-au sprijinit, au depus multe eforturi și stăruință, au fost mari demiurgi pentru mine și mi-au călăuzit calea spre succes.Profesorii fost foarte mulțumiți pentru că știau cât de mult efort am depus pe parcursul anului acestuia să ajung la aceste rezultate.Şi părinții mei au fost mulțumiți, m-au susținut și mă susțin în continuare. Sunt o fată simplă, echilibrată, un om de rând, pot să spun, care are visuri mari”, a mai mărturisit Cristina Lupu.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments