16.9 C
Județul Gorj
sâmbătă, septembrie 30, 2023
- Advertisment -
AcasăEvenimentLe-a dat Neața la procurori

Le-a dat Neața la procurori

Doctorul chirurg Gheorghe Neață a primit astăzi și un meniul de 24 de ore în arestul IPJ Gorj după un șir lung de șpăgi pe care le-a primit în calitate de medic al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Medicul Gheorghe Neață a primit vizita polițiștilor în această dimineață la ieșirea din gardă. Nu pentru vreun sfat medical ci pentru a răspunde în fața procurorilor, doctorul fiind însoțit cu bunurile din birou la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Împotriva doctorului se depuseseră nu mai puțin de patru plângeri penale, Neață fiind acuzat că pretinde șpăgi pentru a-și desfășura actul medical pentru care era deja bine remunerat de unitatea medicală. Procurorii au aprobat punerea unor microfoane în cabinetul medicului iar cele înregistrate i-au uimit pe toți. Asta deoarece, doctorul analiza singur și cu voce tare banii primiți pentru operații. Medicul se întreba singur daca va internă, în funcție de mărunțișul primit dar își numără și sutele de lei, cu voce tare, și analiza dacă i s-a dat suficient sau nu.

Amuzant pe o parte dar grav pe alta este o rugăciune pe care chirurgul o spunea, cu voce tare, în fiecare zi. Acesta se ruga la Dumnezeu să-i de-a sănătate, bani și atenție!!! să îl ferească de procurori.

Rugăciunea nu l-am protejat de oamenii legii chiar daca doctorul a primit bani și a avut sănătate. Astăzi a ajuns în fața procurorilor împreună cu ,,marfa” aflată în biroul său. Adică cu mai multe sticle de băutură scumpă, cu parfumuri, cafea și 71.000 de lei. Banii o parte valută au fost ridicați de polițiști la momentul percheziției din birou, urmate de una la domiciliul doctorului.

În fața procurorilor Neață a fost mut, nu a vrut să scoată un cuvânt, dar acest lucru nu l-a salvat de 24 de ore de arest.

Sunt 13 acte materiale, adică infracțiuni, surprinse de oamenii lege în luna de supraveghere audio a doctorului și nu e puțin pentru doctorul care a primit șpăgi de la nouă persoane in zece zile.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments