19.7 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocial“Zilele Medicale Gorjene - De la prevenție la tratament în patologiile cronice”

“Zilele Medicale Gorjene – De la prevenție la tratament în patologiile cronice”

Va fi organizata cea de-a treia ediție a simpozionului interdisciplinar „Zilele Medicale Gorjene – De la prevenție la tratament în patologiile cronice”.

Acest eveniment este organizat de Colegiul Medicilor Gorj, împreună cu MedWay Events si se  va desfășura la Târgu Jiu, în perioada 10-12 mai 2024.

Vor fi prezentate lucrări interesante susținute de lectori de renume din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și de lideri de opinie din județul Gorj.

“Evenimentul se adresează următoarelor specialități: alergologie și imunologie clinică, anatomie patologică, anestezie și terapie intensivă, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, dermatovenerologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, geriatrie și gerontologie, hematologie, medicină de familie, medicină de laborator, medicină de urgență, medicină internă, medicina muncii, medicină sportivă, medicină fizică şi de reabilitare, medicină clinică, nefrologie, neurologie, obstetrică – ginecologie, ‎ oftalmologie, otorinolaringologie, ortopedie și traumatologie, psihiatrie, pneumologie, reumatologie, recuperare medicală, urologie.

Taxă de înscriere este de 300 de lei pentru medicii specialiști și primari: 300 de lei și 200 de lei pentru rezidenți. “, transmit organizatorii.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments