25.1 C
Județul Gorj
miercuri, iulie 24, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialLiberalii gorjeni au ecologizat Pandurașul în câteva ore! Romanescu NU a reușit...

Liberalii gorjeni au ecologizat Pandurașul în câteva ore! Romanescu NU a reușit în două mandate!

Echipa liberală gorjeană a ecologizat zona Pandurașul în câteva ore, fapt care Romanescu nu a reușit să-l facă în două mandate.

”În ultimul an, președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, și prim-vicepreședintele, Iulian Popescu, au solicitat primarului Marcel Romanescu să igienizeze cartierele din Târgu Jiu în care s-au descoperit gropi clandestine de gunoi.
Romanescu nu a fost în stare să gestioneze situația, astfel că, în mai multe zone din oraș sunt adevărate focare de infecție.

Echipa liberală a demonstrat astăzi că se poate! În numai câteva ore, cu 2 utilaje și câteva zeci de oameni, am ecologizat zona Pandurașul și am adunat câteva tone de deșeuri.

Simbolic, 100 de saci de gunoi au fost duși în fața Primăriei Târgu Jiu, la geamul lui Romanescu, ca, pentru câteva zeci de minute, să simtă și el duhoarea pe care o respiră mii de târgujieni în fiecare zi.

Marcel Romanescu, în loc să-și facă datoria, a trimis Poliția Locală să ne amendeze și a cerut același lucru și altor instituții.

PNL Gorj va continua să taxeze lipsa de rezultate a PSD Gorj și să demonstreze că județul nostru bate pasul pe loc de 34 de ani.”, transmite Departamentul de Comunicare al PNL Gorj.

 

video:https://www.facebook.com/share/v/WhpZ1tbHeZcjU59u/?mibextid=WC7FNe

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments