8.4 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaWeber, parlamentarul cu tupeu fără margini!

Weber, parlamentarul cu tupeu fără margini!

După ce a fost ani de zile la guvernare și n-a făcut nimic, Weber propune drumul expres Tg-Jiu-Deva, până la autostradă.

Mihai Weber și PSD Gorj au avut posibilitatea, în utimii 30 ani, să aducă fonduri și să implementeze proiecte pentru Gorj în lungile perioade în care au fost la guvernare. Din păcate pentru gorjeni, Weber propune proiecte întrăznețe doar când e în opoziție și le uită când ajunge la putere.

Despre un drum expres cu tuneluri prin Defileul Jiului s-a mai vorbit în ultimii ani dar, concret, nimeni nu a făcut nimic. Astăzi, deputatul Weber a anunțat, într-o conferință de presă, că a depus un amendament la Legea bugetului de stat pe 2021, pentru drumul expres Târgu-Jiu-Hațeg-Deva. Manipularea la care se pretează social democratul este sub orice limită, mai ales că nu există nicio investiție în județ de care să-I poți lega numele deși este parlamentar de Gorj de aproape 9 ani.

Multe promisiuni, zero realizări

Printre proiectele pe care și le-a asumat în fața gorjenilor pentru voturi, amintim drumul expres Tg-Jiu-Craiova, reabilitarea drumului Tg-Jiu-Vâlcea, telecabină de la Baia de Fier spre Rânca etc.

Iată ce declara înainte de alegerile parlamentare din 2016:

Gorjul este binecuvântat cu o mulțime de obiective turistice care printr-o promovare eficientă poate să atingă potențialul mult meritat. Într-o perioadă scurtă va fi realizată o investiție constând într-un mijloc modern de transport persoane (tip telecabină) din punct de plecare Baia de Fier – Peștera Muierilor, punct de sosire Rânca, împreună cu extinderea domeniului schiabil din stațiunea montană Rânca”, spunea Mihai Weber atunci.

Lipsa de realizări din două mandate de parlamentar te poate sili să minți atunci când ești întrebat despre proiectele pe care le-ai finalizat, dar să organizezi conferință de presă ca să minți…asta înseamnă că n-ai niciun pic de respect pentru oamenii care te-au ales și pentru județul care te-a făcut demnitar.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments