15.7 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaWeber oferă încă o lecție de ipocrizie

Weber oferă încă o lecție de ipocrizie

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, continuă să abordeze problemele județului cu o ipocrizie fără margini. După ce zeci de ani PSD Gorj a impus conducerea școlilor pe criterii politice, după ce sute de dascăli s-au plâns public că social democrații politizează complet învățământul gorjean, Weber are tupeul să acuze că actuala putere a schimbat câțiva directori de școli.

„Mi-au fost semnalate nenumărate cazuri legate de schimbări discutabile ale unor directori de unități școlare, cărora le-a expirat mandatul de manager școlar pe data de 9 ianuarie 2021. În mod normal, varianta corectă ar fi fost organizarea de noi concursuri pentru manageri școlari – concursuri care NU au fost organizate din motive de pandemie, pe parcursul anului 2020, tot de către actuala guvernare. De aceea, solicit public stoparea acestor înlocuiri politice în teritoriu, prelungirea actualelor mandate pentru încă 6 luni, justificat de condițiile stării de urgență/alertă și demararea eforturilor pentru organizarea în bune condiții a concursurilor de directori, concursuri care să fie organizate după încheierea anului școlar, în această vară”, susține liderul PSD Gorj.

Mihai Weber este cel care l-a susținut, în funcția de Inspector general al ISJ Gorj, pe Ion Ișfan, unul dintre cei mai controversați șefi ai învățământului gorjean.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments