24 C
Județul Gorj
vineri, iulie 26, 2024
- Advertisment -
AcasăUltima oraTragedia care a ÎNDOLIAT o întreagă comunitate: Alexandru și Diana se întorc...

Tragedia care a ÎNDOLIAT o întreagă comunitate: Alexandru și Diana se întorc acasă în SICRIU!

Alexandru și Diana, cei doi soți din Târgu Jiu care au murit într-un cumplit accident în județul Dâmbovița, vor ajunge, astăzi, acasă. Din păcate, cei doi se întorc într-un sicriu. Sunt clipe cumplite pentru familiile celor doi. Tragedia a îndoliat o întreagă comunitate și a îngenuncheat de durere toți apropiații.

Alexandru și Diana au plecat la un spital din București cu copilul lor cel mic, în vârstă de trei ani. Pe drumul către casă, pe Autostrada București – Pitești, Alexandru a pierdut controlul asupra autoturismului, iar mașina s-a oprit în glisiera mediană. Impactul a fost DEVASTATOR. Alexandru și Diana au rămas încarcerați. În primă fază, Alexandru și-a pierdut ambele picioare în urma impactului și a decedat la foarte scurt timp după ce a fost preluat de ambulanță. Diana a murit și ea la doar jumătate de oră mai târziu. În autoturism se afla și unul dintre copiii cuplului care a supraviețuit ca prin miracol.

Sicriele cu trupurile neînsuflețite ale celor doi vor fi depuse la Capela Cimitirului Municipal din Târgu Jiu, după ora 14.00.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments