15.4 C
Județul Gorj
sâmbătă, iulie 27, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieTone de cărbune la Motru, UATAA pornește apa caldă abia mâine

Tone de cărbune la Motru, UATAA pornește apa caldă abia mâine

Locuitorii municipiului Motru sunt revoltați că reprezentanții uzinei nu au pornit la timp apa caldă, după ce căldura a fost sistată pe 17 aprilie. Uzina demonstrează că are nevoie de zece zile pentru a porni cazanul mic și a asigură aceasta utilitate pentru 4300 de apartamente din oraș, scoli, grădinițe, instituții publice și firme private. 

De altfel informarea uzinei cum că va furniza de mâine apă caldă s-a lovit de un val de critici din partea cetățenilor.

„Extraordinar! Pare a fi știre din 1986, nici nu-ți vine să crezi că se mai practică așa ceva în 2023 într-un oraș lângă care zac tone de cărbune”, a comunicat un localnic. „Acuma porniți apa caldă, până acuma cu ce și-au făcut duș cetățeni, copii din Motru”, s-a întrebat o locatara de la bloc. „Aloooo, achităm facturi ca în orașele mari sau poate mai mult…dar încercați să fie și calitate ca aștept o jumate de ora sa se încălzească apa”, a declarat un alt proprietar.

Consiliul Local Motru a somat UATAA sa dea drumul la apa caldă în maxim cinci zile de la sistarea căldurii altfel uzina vă fi amendată. Evident că UATAA prin conducerea ei nu a percutat la somația CL și a dublat timpul de așteptare.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments