21.9 C
Județul Gorj
vineri, septembrie 22, 2023
- Advertisment -
AcasăEvenimentSpecialiștii din CEO fug de responsabiltate. Refuză să mai fie șefi

Specialiștii din CEO fug de responsabiltate. Refuză să mai fie șefi

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, a declarat, ieri, ca in urma tragediei de la Jilt Sud, unde au murit trei mineri, dar si din cauza contextului economic ce pune presiune pe sectorul energetic, la Complexul Energetic Oltenia nu se mai gasesc specialisti care sa isi asume functii de conducere. Exista si cazuri in care unii sefi si-au inaintat demisia, dupa evenimentele din ultima perioadă.

„S-au schimbat o parte din directori și nu au pe cine să pună pentru că nu mai vrea nimeni. În anumite funcții, ca să nu spun exact. Știu, pentru că discut cu oameni, mă sună și din zona de sindicat. Oamenii cred că pot fi soluții la mine, că pot să transmit un mesaj către ministru, către premier, Guvern și pot să transmit. Sunt astăzi în situația în care să nu vrea nimeni să se ducă în anumite funcții pentru că sunt riscuri foarte mari pentru acel om și nu au soluții astăzi”, a declarat Ion Iordache la o emisiune TV.

In urma cu doua saptamani, trei angajati ai companiei au sfarsit in mod tragic intr un accident petrecut la cariera Jilt Sud. Ca masuri imediate, au fost demiși mai multi sefi ai carierei si ai diviziei miniere. De schimbare nu au scapat nici membri din directorat. In ultima vreme, s-au inmultit si vizitele ministrului energiei, Virgil Popescu, in carierele din Gorj, fapt ce ar explica si presiunea pe care o resimt specialistii care pana mai ieri vânau functii cu salarii substantiale, desi nu au rezolvat niciodata problemele conditiilor de munca si ale sigurantei subalternilor.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments