25.4 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieANI are sub lupă un consilier local de la Crușeț

ANI are sub lupă un consilier local de la Crușeț

Agenția Națională de Integritate anunță că Sabin Diaconu, consilier local în cadrul C.L. al comunei Cruşeţ, judeţul Gorj, se află în conflict de interese administrativ, făcându-se o sesizare în acest sens la Camera de Conturi Gorj.

„În perioada exercitării mandatului de consilier local a participat la adoptarea Hotărârii C.L. din data de 18 decembrie 2020 privind prelungirea contractelor de locaţiune pentru închirierea unor imobile aflate în domeniul privat al com. Cruşeţ, fără să anunţe la începutul şedinţei interesul personal avut în problema respectivă. În baza Hotărârii, Primăria Cruşeţ a încheiat cu trei afini ai persoanei evaluate acte adiţionale prin care a fost prelungită valabilitatea contractelor de locaţiune. Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 228, alin. (1), lit. a) şi alin. (2)-(5) din O.U.G. nr. 57/2019”, anunță ANI.

De asemenea, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Camera de Conturi Gorj în vederea exercitării controlului asupra modului de formare şi administrare a resurselor financiare ale unităţii administrativ-teritoriale Cruşeţ, privind posibila încălcare a legislaţiei contravenţionale şi penale.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments