20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăEconomieSindicatele: PSD, vot împotriva CEO

Sindicatele: PSD, vot împotriva CEO

Liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia sunt revoltați că europarlamentarii PSD au votat, la Bruxelles, reducerea emisiilor de carbon cu 60%, până în 2030.  

Constantin Mitrescu, vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie consideră că PSD minte, ca întotdeanuna, atunci când spune că vrea binele companiei: ”Este regretabil că cei de la PSD au făcut asta! Anul trecut, venea Manda pe aici  și promitea că ne ajută. Trebuia să vorbească toți și să facă frront comun”.

Și Gabriel Căldărușe, președintele SMEO, este revoltat de votul social democraților:

”Sunt șocat de dublul limbaj al acestor politicieni! Nu se poate așa ceva! Aici clamezi că te interesează, că te bați pentru interesele companiei, și reprezentantul tău în Parlamentul European face așa ceva. Duplicitatea aceasta a devenit obișnuință la PSD. Germania a dat drumul la o nouă termocentrală pe bază de cărbune cu durată de 30 de ani. La noi, este o nebunie ce se întâmplă!” a comentat sindicalistul.

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, spune că și europarlamentarii USR au fost de acord cu inițiativa de reducere a emisiilor de carbon cu 60%, în următorii 10 ani.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments