23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaSenatorul Iordache solicita soluții urgente pentru CEO

Senatorul Iordache solicita soluții urgente pentru CEO

Parlamentarul liberal Ion Iordache vrea venituri mai mari pentru angajații CEO. A avut grija sa le transmită și un mesaj ,, iluștrilor” membrii ai Directoratului companiei.

‘Guvernul liberal a aprobat pentru Complexul Energetic Oltenia un buget care oferă angajaților companiei posibilitatea să aibă venituri mai mari anul acesta. Deși au banii, „iluștrii” membri ai directoratului companiei refuză să semneze actul adițional al contractului colectiv de muncă.Bălășoiu și Pințea, turiști în Gorj, nu vor să-și asume decizii, deși pentru asta sunt plătiți.Atitudinea lor față de angajații companiei este impardonabilă și îi invit să se ridice la înălțimea funcțiilor deținute sau să-și caute de lucru mai aproape de casă”, a transmis Iordache.

„𝐋𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐮𝐧 𝐫𝐨𝐥 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 î𝐧 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜 𝐎𝐥𝐭𝐞𝐧𝐢𝐚 𝐜a 𝐧𝐮 𝐭𝐨𝐥𝐞𝐫𝐞𝐳 𝐛ăt𝐚𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐣𝐨𝐜 𝐥𝐚 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚 𝐠𝐨𝐫𝐣𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 și 𝐬𝐚𝐛𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐚 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚”, a mai spus parlamentarul liberal.

„Solicit urgent soluții din partea Directoratului, în caz contrar, voi folosi toate prerogativele parlamentare pentru a sprijini angajații companiei să beneficieze de veniturile care li se cuvin!”, a conchis senatorul PNL.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments