25.7 C
Județul Gorj
joi, iulie 25, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaAvertismentul deputatului Pecingină către Directoratul CEO

Avertismentul deputatului Pecingină către Directoratul CEO

Deputatul liberal Gigi Pecingină a transmis un mesaj dur astăzi către Directoratul CE Oltenia.ai precis, parlamentarul a spus răspicat: Dacă nu-și asumă semnarea Actului Adițional la Contractul Colectiv de Muncă, SĂ PLECE ACASĂ!

„Înțeleg că cei din Directoratul Complexului Energetic Oltenia, mai puțin președintele, Daniel Burlan, nu doresc să semneze Actul Adițional la Contractul Colectiv de Muncă pentru mineri și energeticieni și mai așteaptă un răspuns de la Ministerul de Finanțe pentru a vedea dacă pot crește veniturile angajaților. Domnilor, aici este vorba și despre asumare și citirea legii, mai exact Art. 48 din Legea 500. Nu trebuie ca la fiecare hop pe care îl întâmpinați să bateți la ușa ministerelor, ci trebuie să vă asumați poziția pe care o ocupați și să dovediți că meritați remunerația încasată lunar de la companie! Îl felicit pe președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, pentru atitudinea pe care o are și pentru că dorește să semneze actul adițional la CCM, iar celor care nu-și asumă nimic le spun că pot pleca ACASĂ”, a transmis deputatul.

Nu este singurul parlamentar de Gorj care a avut ceva dur de reproșat celor din conducerea companiei. A făcut-o și senatorul Ion Iordache, pe baza nemulțumiților unor salariați de la SE Turceni.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments