23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaSenatorul Iordache, preferat să preia conducerea PNL Gorj! Pecingină consideră că senatorul...

Senatorul Iordache, preferat să preia conducerea PNL Gorj! Pecingină consideră că senatorul a fost corect

Declarație surprinzătoare, astăzi, a deputatului liberal Gheorghe Pecingină. Acesta a recunoscut într-un interviu acordat unui post de radio local că deși Marcel Romanescu vrea conducerea PNL Gorj, după ce Dan Vâlceanu a fost îndepărtat ieri de la conducerea organizației, centrul l-a vrut la timonă pe senatorul Ion Iordache, trecut la Partidul Forța Dreptei. De altfel, Iordache a fost chemat înapoi în PNL și totodată să preia conducerea PNL Gorj, Romanescu având și el oarecare susținere. Iordache in acest context a refuzat oferta, lucru recunoscut de Pecingină, cel care l-a contestat acid pe senatorul Iordache în ultimele luni. Mai mult, Pecingină a menționat că Iordache a dat dovadă de corectitudine și fair play în a declina oferta de la centrul PNL.

Cele spuse de Pecingină, în puține cuvinte, demonstrează însă multe despre conflictul existent acum in PNL Gorj între echipa lui Vâlceanu și cea a lui Marcel Romanescu care trage sforile sa preia conducerea organizației județene.

În 30 de zile vor fi însă alegeri interne la PNL Gorj, iar până în prezent exista un singur candidat de serviciu, Marcel Romanescu…

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments