13.8 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaLiberalii nu-l vor pe Romanescu președinte

Liberalii nu-l vor pe Romanescu președinte

Marcel Romanescu sfidează decizia membrilor PNL Gorj care, acum mai puțin de un an, l-au ales pe Dan Vîlceanu președinte, cu unanimitate de voturi. Informația că Romanescu face potecă la București, cerșind funcția, a fost confirmată de vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină: ”O singură persoană și-a manifestat intenția de a prelua șefia PNL Gorj, Marcel Romanescu, ca de obicei”.

Luni, Biroul Permanent Național al PNL a stabilit o comisie care să evalueze organizația de la Gorj și să aleagă alt președinte pentru filială, în locul lui Dan Vâlceanu.

”La PNL Gorj, am numit un prim-vicepreşedinte, astfel încât să clarificăm situaţia filialei, urmând ca în 30 de zile să alegem un preşedinte al filialei”, a declarat Nicolae Ciucă după ședința BN. Surse din conducerea PNL Gorj susțin că cel care a presat această decizie este Marcel Romanescu. Acesta își dorește de mulți ani să preia organizația și a mai participat la câteva tentative de schimbare a lui Vîlceanu, a lui Dian Popescu și a altor președinți PNL Gorj. Conducerea centrală a partidului nu a agreat niciodată să-i încredințeze președinția partidului pentru că primarii și consilierii liberali nu-l agrează pe Marcel Romanescu din cauza unei apropieri a acestuia de PSD.

În partid se discută despre o înțelegere între primarul municipiului, Marcel Romanescu, și președintele PSD, Mihai Weber, dar și despre faptul că primarul liberal a continuat să lucreze cu oamenii puși în funcție de PSD. De altfel, declarația lui că „PSD este numărul unu!” a produs valuri de comentarii disprețuitoare la adresa edilului.

 

Dacă centrul va ține cont de voința membrilor PNL Gorj și a percepției lor în privința lui Marcel Romanescu vom vedea în termenul de 30 de zile, data limită stabilită la nivel central.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments