23 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăEconomieSenatorul Iordache, întâlniri cu oamenii de afaceri din Gorj

Senatorul Iordache, întâlniri cu oamenii de afaceri din Gorj

Senatorul liberal Ion Iordache a anunțat că, în perioada următoare, va avea o serie de întâlniri cu oamenii de afaceri din județul Gorj. Scopul întâlnirilor este acela ca afaceriștii să fie sprijiniți să acceseze bani prin Fondul de Tranziție Justă.

“Acest FTJ este exclusiv pentru gorjeni și exclusiv gorjenii trebuie să stabilească ce își doresc de la acest fond și poate fi, în perioada aceasta de consultare publică ghidurile și pot fi introduse și alte activități care să fie finanțate, deci există o flexibilitate și o bună intenție de a face o consultare în continuare. După această perioadă de consultare publică se pot depune proiectele și să fie accesați banii. Temerea noastră este că s-ar putea să nu avem suficienți oameni de afaceri care să acceseze banii. Vom face o serie de întâlniri, în perioada următoare, pentru a sprijinii oamenii să acceseze fonduri, ca să fim legătura între ei și minister.”, a declarat senatorul Ion Iordache, la un post de radio local.

Primele două ghiduri de finanțare pe Fondul de Tranziție Justă au fost lansate, la Târgu Jiu, în prezența ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene din România, Marcel Boloș.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments