24.2 C
Județul Gorj
vineri, iulie 26, 2024
- Advertisment -
AcasăAdministratieCirc în ședința de Dialog Social! Omul PSD-ului din CEO, prins cu...

Circ în ședința de Dialog Social! Omul PSD-ului din CEO, prins cu MINCIUNA!

A fost circ în ședința de Dialog Social, convocată la Consiliul Județean Gorj. Șefii CEO au fost chemați la ședință pentru a da explicații cu privire la stadiul implementării planului de restructurare a companiei. A fost așteptat managerul companiei, Iulius Dan Plaveti. Acesta nu s-a prezentat la ședință, însă compania l-a delegat în locul lui Plaveti pe Ion Bălășoiu, membru în Directorat. În ședință, Bălășoiu a ridicat din umeri și a declarat, atat la ședință, cât și în presă, că nu are mandat din partea companiei pentru a răspunde la întrebări despre Planul de Restructurare. Bălășoiu a fost însă prins cu MINCIUNA. Complexul Energetic Oltenia a transmis oficial că Ion Bălășoiu avea toate informațiile necesare subiectului ședinței, acesta fiind și motivul pentru care a fost trimis: SĂ REPREZINTE COMPANIA și SĂ RĂSPUNDĂ LA ÎNTREBĂRI! 

“Referitor la Sedinta Comisiei Judetene de Dialog Social care a avut loc in data de 02.05.2023, la sediul Consiliului Judetean, Complexul Energetic Oltenia informeaza publicul interesat asupra faptului ca societatea a fost reprezentata de unul dintre membrii Directoratului, domnul Ion Balasoiu, care avea toate informatiile necesare cu privre la Planul de Restructurare si Decarbonizare al companiei, fiind in masura sa raspunda intebarilor adresate pe aceasta tema.”, a transmis Complexul Energetic Oltenia.

Ion Bălășoiu este susținut de PSD în Directoratul CE Oltenia. În ședința de astăzi, Bălășoiu a MINȚIT că NU are mandat să răspundă întrebărilor despre Planul de Restructurare a Complexului Energetic Oltenia, însă, conform unui comunicat oficial al companiei, Bălășoiu a fost trimis la ședință tocmai pentru a răspunde întrebărilor pe această temă, acesta fiind și scopul ședinței organizată, astăzi, la Consiliul Județean. Practic, PSD Gorj demonstrează,  încă o dată, că NU vrea să își asume răspunderea, ci aruncă “pisica” în curtea PNL. Asta în contextul în care cele două partide se află la guvernare și au putere de decizie. Mai mult, și PNL și PSD au reprezentanți în conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments