15.3 C
Județul Gorj
sâmbătă, septembrie 30, 2023
- Advertisment -
AcasăPoliticaRoșca, impresionat de atitudinea lui Iordache

Roșca, impresionat de atitudinea lui Iordache

Ion Iordache se implică activ în lupta pentru obținerea și conservarea unor drepturi pentru gorjenii angajați în domeniul energiei. Candidatul PNL la Senat este remarcat inclusiv de către liderul sindical Nelu Roșca, acesta subliniind faptul că Iordache este cel pe care se bazează pentru ca, pe viitor, să se creeze noi oportunități pentru gorjeni.

”Singurul om care mă sună zilnic, uneori și de două ori pe zi, este domnul Iordache. Singurul care are un alt mod de a gândi și de a pune lucrurile pe repede înainte. Mi-a făcut o impresie plăcută!”, a declarat Roșca în cadrul emisiunii ”Azi, în Gorj cu Mihaela Horvat” . Liderul sindical se arată totuși deschis la discuții și colaborare cu toți liderii politici care vor să lupte pentru binele comunității, nu doar să facă figurație pe scena politică.

” Eu aș vrea să mă bazez pe toată lumea, dar singurul om cu care am avut comunicare a fost domnul Iordache”, a mai afirmat sindicalistul care a inițiat o rundă de discuții la care reprezentanții PSD nu au găsit oportun să participe.  Roșca dorește să tragă un semnal de alarmă cu privire la condițiile grele de muncă din CE Oltenia și la necesitatea păstrării drepturilor câștigate de salariați privind pensionarea, dar și cu privire la programul de restructurare și planul de decarbonare.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments