20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaGorjul, confiscat de PSD, se revoltă!

Gorjul, confiscat de PSD, se revoltă!

Social democrații simt că pierd teren și că riscă să obțină un scor rușinos la alegerile din 6 decembrie. Gorjenii nu mai vor PSD, nu mai vor să trăiască în umilință și sărăcie! Cea mai mare problemă a PSD este că liberalul Ion Iordache are o susținere fără precedent atât în rândul populației, cât și în rândul primarilor de orice culoare politică.

Ca să combată acest val creat în jurul candidatului liberal la Senat, Weber și strategii lui de mucava au început o ofensivă la adresa primarilor care au declarat public că Iordache este cel mai bun candidat. Presiunile sunt de toate felurile, pornind de la rugăminți: “(…)după 6 decembrie puteți face ce vreți, să vă pozați cu el (n.r. Ion Iordache) oriunde, dar vă rog, nu acum!” până la șantaj de cea mai joasă factură. Primarii sunt sunați de oameni de la partid și amenințați că nu vor mai primi un leu de la bugetul Consiliului Județean dacă nu acceptă să iasă în campanie și să fie văzuți alături de candidații PSD. Primarii se plâng că presiunile au ajuns la limita legii, că și ei sunt cetățeni români și au dreptul să aleagă pe cine vor să-I reprezinte în Parlamentul României.

Disperare în “bisericuțele” PSD Gorj

Blaturile în Gorj au decis soarta multor alegeri, au frânt destine, au curmat cariere și, cel mai grav, au ignorant voința gorjenilor. Din cauza blaturilor, Gorjul a fost condus numai de PSD în ultimii 30 de ani și tot din cauza social democraților, județul nostru este pe ultimul loc din țară la absorbția fondurilor europene, la investiții străine, nivel de salarizare etc. Mecanismul prin care PSD și-a aservit acest județ este unul simplu, nu a permis niciunui partid politic să se întărească suficient cât să poată reprezenta o alternativă demnă de luat în calcul. “Revoluția” a pornit, acum aproape 4 ani, la Tg-Jiu, când Marcel Romanescu a devenit primul primar liberal al reședinței de județ. Pornind de aici, liberalismul a luat un pic de avânt în Gorj.

Blaturi PSD-PMP-USR

La alegerile din 6 decembrie, în mod evident, favoriți sunt Ion Iordache și echipa Partidului Național Liberal, de aceea PSD face tot ce știe-blaturi. Pentru că președinții USR Gorj și PMP Gorj, sunt social democrații în realitate, aceștia au ignorat protocoalele oficiale încheiate la nivel central, și au făcut majorități cu PSD în mai multe consilii locale.

La Mătăsari, deși numărul de consilieri PNL este egal cu cei ai PSD, consilierii locali USR votează cu social democrații: “Viceprimarul comunei Mătăsari este rezultatul unei alianțe PSD-USR, deși exista un protocol scris pentru formarea unei alianțe PNL-USR. La Motru, un consilier PMP a fost exclus pentru că a votat alături de consilierii PNL, iar celălat consilier, începând de ieri, votează alături de PSD, altfel ar fi fost exclus din partid. Între PNL și PMP există la nivel național un protocol de colaborare privind consiliile locale. Sunt astfel de situații în mai multe localități din județul Gorj. Nu vreau să intru în polemici cu reprezentații USR și PMP. Un singur lucru trebuie reținut din cele relatate mai sus: nu vă lăsați pacăliți! În Gorj există o singură variantă antiPSD: Partidul Național Liberal!” a declarat Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments