13.8 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaRomanescu s-a răzgândit cu privire la Iordache

Romanescu s-a răzgândit cu privire la Iordache

Ultimele două săptămâni au fost marcate de declarațiile agresive ale primarului Marcel Romanescu la adresa colegului de partid, senatorul Ion Iordache. Acesta din urmă a atras atenția că ai nevoie de curaj să spui omului în față ce gândești și că Marcel procedează rareori bărbătește în interiorul partidului.

După ce l-a atacat din senin pe Ion Iordache acum o săptămână, Marcel Romanescu a revenit asupra declarațiilor în cadrul emisiunii realizată de Dan Moșteanu la Gorj Tv.

Primarul de la Tg-Jiu dă apă la moară celor care susțin că ar fi instabil și inconsecvent și explică: ,,Știți că așa sunt eu. Am avut schimburi de replici și cu Dan Vâlceanu sau Gheorghe Pecingină, dar asta nu înseamnă că nu putem colabora.(…) Îl văd pe Ion Iordache foarte activ și implicat în problemele județului, sunt convins că vom colabora foarte bine în acest mandat. Până la urmă a fost un schimb de replici, nu ne-am jignit, așa se întâmplă în politică”.

În urmă cu doar o săptămână, același personaj, Marcel Romanescu declara categoric că nu va colabora niciodată cu Ion Iordache: “Am spus că n-o să-l susțin pe domnul Iordache niciodată. Eu, personal, Marcel Romanescu, n-o să-l susțin niciodată. Indiferent unde va candida domnul Iordache nu va avea susținerea mea, ca președinte al organizației municipale”.

Iordache nu știe ce a generat acestă schimbare de atitudine: “Eu nu am avut nicio discuție cu Marcel Romanescu de când a făcut primele declarații. I-am cerut public să clarificăm situația la partid și, dacă are nemulțumiri la adresa mea, să mi le spună în față. Eu nu am timp de ceartă, nu-l sun să bârfim, îl sun când am câte o soluție pentru problemele târgujienilor”, a declarat senatorul PNL Gorj, Ion Iordache.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments