20.4 C
Județul Gorj
sâmbătă, iulie 27, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaRomanescu, “cel mai prost din curtea școlii”

Romanescu, “cel mai prost din curtea școlii”

Marcel Romanescu a început să atace, din nou liderii PNL Gorj, așa cum face de când a câștigat alegerile la Tg-Jiu, în 2017. Mulți se întreabă ce l-a determinat pe Messi(n.r. așa se autointitulează) să iasă la atac împotriva lui Iordache și Vîlceanu în condițiile în care nu are o relație bună nici cu cel de al treilea parlamentar al partidului, Gheorghe Pecingină. E simplu! Romanescu știe că se vor analiza rezultatele obținute la alegerile parlamentare unde, cu toate ifosele de învingător, a obținut un scor rușinos de numai 21%.

Cifrele bat gargara!

Pentru că dintre cei 22 de primari liberali din Gorj, Marcel Romanescu este cel mai slab, conducerea partidului ar trebui să ia măsuri în organizație, așa că “vedeta” liberalilor se pregătește să aplice singura lui strategie de comunicare: victimizarea. Până și noul primar liberal de la Schela a reușit un rezultat mai bun la parlamentare decât “valuarea” PNL Tg-Jiu.

Romanescu nu stă mai bine nici în clasamentul național. Dintre cei 15 primari liberali ai orașelor reședință de județ, Marcel este (ați ghicit!) pe ultimul loc, așa că Messi ar trebui să-l acționeze în instanță că-i folosește nemeritat numele.

Atitudinea lui Marcel Romanescu este extrem de păguboasă pentru târgujieni. Toți primarii cultivă relații bune cu parlamentarii pentru a se asigura de sprijin la nivel central pentru proiecte și investiții. Marcel este obișnuit să rămână cu excedent bugetar și să dea vina pe oricine pentru neputința lui de a construi ceva.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments