25.9 C
Județul Gorj
duminică, iulie 21, 2024
- Advertisment -
AcasăEconomieIordache: Peste 58 de milioane pentru DN 67D

Iordache: Peste 58 de milioane pentru DN 67D

Senatorul liberal, Ion Iordache, a anunțat că s-au alocat fondurile pentru reabilitarea unuia dintre cele mai importante drumuri ale județului.

“Vești bune

Drumul Târgu-Jiu- Arcani-Tismana-Baia de Aramă(DN 67D) va intra într-un amplu proces de reabilitare. În urma solicitărilor venite din partea echipei PNL Gorj, Guvernul a alocat, din fonduri de la bugetul de stat, peste 58 de milioane de lei pentru reabilitarea părții carosabile, a podurilor și podețelor.

În plus, se vor construi 3 poduri noi și se vor amenja trotuare, parcări, acostamente, șanțuri și rigole. Licitația va fi la începutul lunii februarie iar lucrările au termen de execuție 1,5 ani.

Este important că, deși traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, Guvernul liberal continuă să aloce fonduri pentru investiții”, a informat Iordache pe pagina sa de socializare.

Dacă nu vor fi contestații, lucrările ar putea începe în această primăvară, iar execuția lucrărilor durează doar un an și jumătate. După recepția lucrărilor, drumul va fi încă 5 ani în perioada de garanție.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments