13.8 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentPrimarul șpăgar a fost eliberat

Primarul șpăgar a fost eliberat

Ionuț Stan, primarul comunei Albeni a ieșit din pușcărie. Ieri, Curtea de Apel Craiova l-a pus in libertate, după trei luni de arest preventiv. Judecatorii au respins contestația depusă de procurori și au dispus punerea în libertate sub forma arestului la domiciliu.

Stan a fost trimis in judecată pentru mai multe capete de acuzare. Corupție, luare de mită și divulgarea informațiilor care nu sunt destinate publicului.

În rechizitoriul depus de procurori la instanță, primarul ar fi luat șpăgi pentru angajari la primărie în bani, produse sau prestații. În perioada pandemiei, ar fi cerut bani și pentru acordarea stimulentului de risc oferit de guvern unor categorii de bugetari.

Nu este singurul dosar penal deschis pe numele lui Ionuț Stan. De curând, procurorii au luat la ochi și investițiile făcute în comună. Poliția economică a verificat chiar și punțile construite peste râul Gilort cu sute de mii de lei.

La Primăria Albeni este haos total. Unitatatea administrativă a rămas și fără secretar. Guvernul încă nu organizează alegeri parțiale pentru ocuparea fotoliului de primar.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments