13.8 C
Județul Gorj
miercuri, mai 22, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentDirector din Gorj iși toarnă șefii de partid

Director din Gorj iși toarnă șefii de partid

Directorul Parcului Industrial Gorj, Eftimie Popescu, a făcut niste declarații surprinzătoare la un post de radio local. Un politruc prin excelență, promovat doar prim prisma apartenenței politice, Popescu ne spune cum functionează angajările la stat.

„(…) aș asocia activitățile anumitor partide politice cu un scenariu, au o relație de tip mafiot, pe clanuri, pe cumetrii, pe afinități, pe interese materiale, nicidecum pentru ceea ce clamează în spațiul public, pentru interesul public. Din punctul meu de vedere, o parte a partidelor sau anumite segmente implicate în viața politică de diverse culori politice funcționează în stil mafiot.”

Ca unul care a descoperit apa caldă, directorul vrea să pozeze într-o măicuță imaculată, după ce ani la rând a beneficiat de acest „sistem mafiot bazat pe clanuri si cumetrii.”

Personaj politic mediocru, Eftimie Popescu a oscilat de la un partid la altul. A fost la PSD, a plecat la ALDE, s-a intors la PSD. Cu greu a prins un post de șef la Minperest, fără nicio zi de experiență. Din 2020, este director la Parcul Industrial de la Bumbețti Jiu, pe fondul alianței dintre PSD și ALDE.

Obedient peste măsură, Popescu excela in organizarea de chermeze pentru Tăriceanu atunci când venea la Gorj.

Răbufnirea lui pe „unele partide” poate avea legătură cu posibila schimbare din funcția de director. Deja PSD -ul lucrează la schimbarea consiliului de administrație și în mod cert vor urma schimbări în conducrea unității aflate în subordinea Consiliului Județean Gorj, condus de pesedistul Cosmin Popescu.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments