20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaPrimar din Gorj: “Cei 1800 de angajați de la CEO vor fi...

Primar din Gorj: “Cei 1800 de angajați de la CEO vor fi salvați de PNL”

Cei 1800 de angajați de la CEO, care aveau contracte de muncă pe o perioadă determinată, vor fi salvați de Partidul Național Liberal. O spune Liviu Cotojman, primarul PNL de la Roșia de Amaradia, care are toată încrederea că CEO își va continua activitatea datorită implicării și asumării responsabilității de către Președintele PNL Gorj Ion Iordache, împreună cu întreaga organizație.

“Cred că ar trebui să ne mulțumească ceilalți colegi de Guvern. Partidul Național Liberal i-a angajat pe cei 1800 de mineri și energeticieni, de la Complexul Energetic Oltenia.
Noi, PNL-ul, am fost singurul partid de dreapta care am angajat oamenii, pe cei 1800. Cu ajutorul domnului senator Ion Iordache, care a avut o întâlnire cu Nicolae Ciucă și noul ministru, Marcel Ciolacu, cei 1800 de oameni își vor păstra locurile de muncă în companie. (…) Complexul Energetic Oltenia este cu capital de stat. S-a stabilit un fond de salariu cu aprobare de la București.
S-a luat în calcul că pleacă cei care îndeplinesc condiții speciale de muncă, în urma aplicării legii 197 și că vor rămâne cei 1800 de angajați, lucru care încă nu s-a întâmplat.
Pe bugetul de anul acesta, în 2023, trebuie să rămână și cei deja prezenți, dar și cele 1800 de persoane, angajate în 2022.”, transmite Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia.

Urmează să fie luate decizii privind modificarea actului normativ care vizează păstrarea în Complexul Energetic Oltenia a celor 1800 de noi angajați, încadrați în anul 2022, pe perioadă determinată. Președintele PNL Gorj dă asigurări că angajații colosului energetic nu își vor pierde locurile de muncă.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments