19.5 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentPercheziții în Gorj la persoane bănuite de înșelăciune cu drepturi de autor

Percheziții în Gorj la persoane bănuite de înșelăciune cu drepturi de autor

Poliţiştii din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat marţi, 73 de percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, tentativă la înşelăciune, fals în declaraţii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, cu un prejudiciu de peste 550.000 de lei.

„Percheziţiile se desfăşoară în judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Gorj şi în Municipiul Bucureşti”, a informat un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse pentru cercetări la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov. Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse pentru cercetări la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov. „Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei”, precizează sursa citată.

Activităţile sunt desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Olt, Dolj, Gorj şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti, Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române.

„Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei”, precizează sursa citată.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments