6.7 C
Județul Gorj
vineri, aprilie 19, 2024
- Advertisment -
AcasăEvenimentPatru victime într-un accident la Peștișani

Patru victime într-un accident la Peștișani

La data de 16 septembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Peștișani a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier care au stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc pe DN 67 D Peștișani și nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor condus regulamentar, din direcția Peștișani-Tismana, de un bărbat, de 44 de ani, din orașul Tismana.

 

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, precum și a altor trei persoane, pasageri în autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza leziunilor suferite, fiindu-i recoltate mostre biologie de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments