19.5 C
Județul Gorj
joi, iunie 13, 2024
- Advertisment -
AcasăPoliticaIordache ii dă replica luI Pecingină. Vezi ce spune de Vîlceanu!

Iordache ii dă replica luI Pecingină. Vezi ce spune de Vîlceanu!

Senatorul Iordache, vehiculat pentru preluarea președinției Partidului National Liberal Gorj, i-a răspuns, azi, deputatului Gheorghe Pecingină care declara că după numirea Cristinei Cilibiu in funcția de prefect, mai multi primari din PNL vor pleca la PSD.

Dimpotrivă, spune Iordache la un post de radio. Sunt primari din PSD care abia asteaptă să vină la PNL, după ce organziația de la  Gorj iși rezolvă problemele interne.

In aceași emisiune, senatorul a confirmat intenția sa de revenire in PNL. Gorj si asteapta ca presedintele interimar sa stabilească etapele reorganizarii si stabilirea unui calendar pentru conferinta de alegeri.

Legat de relația pe care o are cu fostul președinte al PNL Gorj, deputatul Dan Vilceanu, Iordache a  transmis că  nu il vede ca pe un competitor și mai de grabă și ar dori sa facă  echipă pentru alegerile din 2024. Experiența politică a domnilor Vîlceanu și Pecingină este necesară, mai spune senatorul.

Spre deosebire de fostul prefect și secretar general al PNL Gorj, Marcel Iacobescu, care sustine ca Biroul Permannet Județean  nu poate fi dizolvat de catre structurile centrale,  Ion Iordache, crede că Gigel Stirbu, presedintele interimar, poate veni cu o nouă formula de BPJ, cu sarcini în organziarea alegerilor pentru funcția de președinte al formațiunii.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments