8.4 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialParaschiv dat la o parte de Romanescu că nu a trecut la...

Paraschiv dat la o parte de Romanescu că nu a trecut la PSD! Societatea Transloc se duce în cap!

Mihai Paraschiv, fostul director al societății Transloc, face dezvăluiri după ce, în urmă cu câteva luni, a fost demis de la conducerea Transloc Târgu Jiu, societatea care asigură transportul în comun în municipiu.

Cei care au luat această hotărâre au fost reprezentanții Adunării Generale a Acționarilor Transloc, după ce ANAF a stabilit un prejudiciu de 2,9 milioane de lei pentru că au fost primite subvenții de la bugetul local pentru autobuze închiriate.

Mihai Paraschiv îl demască pe Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, care de când a venit la putere se comportă ca și cum ar fi pe propria moșie.

Duce instituțiile în cap, își pune oamenii în funcții, iar cei care nu se supun celor spuse de acesta ajung să fie demiși.

Același lucru l-a pățit și Mihai Paraschiv, care din 2019 de când a început activitatea în cadrul Transloc SA, a dorit să modernizeze sistemul de transport în comun, astfel încât târgujienii să beneficieze de toate condițiile.

Numai că, de condiții impuse a avut parte Paraschiv căruia, din cele declarate de acesta, i s-a spus clar : ori face angajări cum i se dictează, ori pleacă la PSD “ca să îi fie bine” .

Declarațiile lui Mihai Paraschiv, mai jos:

“Pe 5 decembrie 2019 am început activitatea în cadrul societății TRANSLOC SA, în calitate de director general . Am crezut că fac parte dintr-o echipă onestă, nemăcinată de interese personale, mărunte.

   În prima poză, facută pe 12 decembrie 2019 la sediul ADR SV Oltenia, primarul Romanescu semna contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de troleibuz, proiect deblocat de GUVERNUL PNL de la acel moment, acel GUVERN despre care dl primar, după ce a anunțat că trece la PSD, a afirmat că NU L-A AJUTAT DELOC !

   În primele 2 clipuri se pot vedea 2 dintre exemplarele cu care a trebuit să lucrez , 2 dintr-o flotă formata în majoritate din autobuze și troleibuze vechi de 30 de ani.

    Ultimele 2 clipuri arată adevărata față a încă primarului Romanescu. Într-o emisiune de propagandă din data de 29 iunie 2022, realizată de autointitulatul jurnalist Matei Claudiu Adrian, fost consilier personal al mai multor parlamentari PSD, dl primar spune ca știe că Edilitara e pe pierdere în primele 5 luni ale anului 2022 , dar la Transloc nu știe ( deși îl informam periodic ). Mai spune că la Transloc se va implementa proiectul în valoare de 12 milioane de euro ‘ cu sau fără Mihai Paraschiv ‘ . Ca idee, la vremea respectivă, nu exista ‘găselnița’ că am tradat și m-am mutat în tabăra lui Ion Iordache.

    Îndepărtarea mea de la TRANSLOC a avut 2 motive : NU am vrut să îi angajez sora consilierului David pe postul de jurist și NU am vrut să plec la PSD . Toate aceste aspecte se vor clarifica după finalizarea procesului cu ANAF-ul, care NU a fost pierdut de către TRANSLOC, ba chiar nici nu a început .

    Îi urez mult succes dlui  Alin Constantin Usurelu, deși va avea o misiune extrem de grea ( in data de 30 iunie 2023 societatea TRANSLOC era pe profit, dar după 5 luni de management catastrofal , girat tot de primarul Marcel Laurentiu Romanescu, societatea este afundată în pierderi ).

    Aș face un apel către autointitulatul jurnalist Matei Claudiu Adrian să facă o ‘investigație’ și să afle de ce nu s-a declanșat selecția pentru postul de director general dupa suspendarea mea, să mai afle valoarea indemnizațiilor directorilor de la TRANSLOC, eventual și de la EDILITARA și dacă situația economică a societății și ordonanța austerității permiteau acest lucru.”, a scris Mihai Paraschiv pe pagina sa de socializare.

 

link: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0omcFXaCXcKQbQAngYBYsGh1wrVQSqHx4dnsvY7GShPPUZ9K8N2bCcGum6PFkDLGBl&id=100001859293395

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments