8.4 C
Județul Gorj
vineri, februarie 23, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialMesajul angajaților Edilitara pentru Consiliul Local Târgu Jiu!

Mesajul angajaților Edilitara pentru Consiliul Local Târgu Jiu!

În urma intrării în vigoare a legii „austerității”, lege ce afectează direct pe toți angajații societății Edilitara Public, mai, exact veniturile acestora, reprezentanții Sindicatului Liber Edilitara au demarat un plan de acțiune, în vederea soluționării problemei, pentru ca angajatii să nu fie afectați.

“Ieri, 21.11.2023, am făcut o solicitare către conducerea unității, pentru exprimarea punctului de vedere și conștientizarea gravității situației. Dorim de la aceștia să se îndrepte către autoritatea tutelară, Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, care să realizeze un document oficial, ce trebuie înaintat Guvernului României. Aceștia, reprezentații guvernului, sunt cei ce au elaborat legea ce ne afectează pe toți, iar ei trebuiă să înțeleagă impactul negativ pe care o are această lege asupra oamenilor.

Astăzi, 22.11.2023, am avut o întâlnire de urgență cu președintele Federației „Cartel Alfa”  Gorj, Alin Munteanu, succedată de o videoconferință avută cu Bogdan Hosu, președintele național al Cartel Alfa, confederație cu peste 1 milion de membri. Acesta a luat legătura cu Marcel Ciolacu, premierul României, și i-a atras atenția asupra acestei probleme reale, dar și a faptului că această lege contravine contractelor colective de muncă.

Vom ține la curent toți colegii din societatea Edilitara Public, cu privire la demersurile noastre și îi asigurăm de tot suportul. Nu vă lăsați duși de nas de unii sau de alții, care mimează că vin în sprijinul nostru, dar de fapt caută să apere interesul propriu și fiți pregătiți să acționăm împreună, pentru drepturile noastre!” , transmite Sindicatul Liber Edilitara.

 

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments