20 C
Județul Gorj
vineri, iunie 14, 2024
- Advertisment -
AcasăSocialIon Iordache anunță o premieră la alegerile din 2024

Ion Iordache anunță o premieră la alegerile din 2024

Ion Iordache, președintele PNL Gorj, anunță o premieră la alegerile din 2024 când, spune acesta, vor fi foarte mulți noi primari în județul Gorj. Acesta ține să menționeze faptul că singurul primar care a plecat cu adevărat din PNL este Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Acesta are și un mesaj pentru edilul orașului.

“Să nu ne poarte de grijă nouă, în contextul în care știm ce avem de făcut și, așa cum v-am spus, vom câștigă toate alegerile de la anul pentru că Gorjul are nevoie de o alternativă și are nevoie de o alternativă serioasă, nu de acești combinagii care au fost până acum. Nu mă interesează ce spune dumnealui, nu ne interesează pe niciunul. Ce pot să va spun este că tot partidul se bucură că el este acum unde este și în sfârșit avem liniște și lucrăm și suntem așa cum trebuie în partid.

(…) Avem modul nostru de a acționa, lucrăm cu oamenii, ne întâlnim, avem un parteneriat serios cu gorjenii și oamenii vor o alternativă, iar noi le vom oferi asta.

(…)

La Gorj, cei care au declarat că trec la PSD de la liberali…nu este decât o singura persoană și anume el (Marcel Romanescu), restul nu au declarat niciunul. De la PSD că trec la noi, până acum sunt patru. Nu se pune problema că trec de la liberali la PSD, că nu-i adevărat.

Eu va spun că sunt la PSD foarte mulți primari care sunt ce trebuie, care știu să facă administrație și fac treaba pentru gorjeni, dar și mulți care nu au ce cauta în fruntea administrației și veți vedea câți primari noi vor fi pentru prima oară în istoria județului, când vor fi înlocuiți foarte mulți dintre primarii vechi.”, a declarat Ion Iordache pentru Radio Infinit.

Similare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Recent Comments